';

Vad är väl en bal på slottet…

Image module
Festerbjudande

Anledningarna till en fest kan vara många! Ibland krävs det lilla extra och en ordinär miljö. Skansen Kronan är Göteborgs främsta landmärke – och vi är bra på att ordna fester hos oss!

Image module
Julbord

Nu kan ni boka platser för årets julbord 2020 i en unik och stämningsfull miljö! Välkomna att boka onsdag – söndag 25 november till 20 december.
Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Image module
Födelsedag

30-40-50 eller 100 års kalas? Ibland behöver man gott om plats för att bjuda in vänner till en kul kväll. Lite sköna låtar och sköna moves så kommer stämningen på topp! Vill du hellre fira mitt på dagen med en mottagning hjälper vi även till med detta.

Image module
Disputation

Har du kämpat och slitit och äntligen fått din examen och skall disputera? Bjud in dina nära och kära och fira denna bragd på Skansen Kronan. Vill du ha buffé eller trerätters? Eller kanske lite lättare med mingelmat?

Image module
Avslutningsfest 9:or

Den nya trenden säger att även 9:or skall ha en avslutningsfest eller bal. Vi har haft glädjen att rymma elever från många skolor i Göteborg – och har självklart anpassade priser för ungdomarna.

Image module
Stora evenemang

På Skansen Kronans stora borggård med panoramautsikt över Göteborg kan vi sätta upp tält för större evenemang. Vi kan också hysa minimässor, utställningar och annat som kräver en lokal med karaktär! Boka med fördel en historisk kuliss i form av militärhistoriska soldater som håller excersisövning eller varför inte bygga upp Göteborgs högst belägna scen?

Image module
Middagar

Middagar oavsett anledning är vi bra på! Sällskap som kräver utrymme gör sig bra hos oss. På första våningen har vi vår restaurang och på andra våningen har ni möjlighet att ta en avec och kaffe. Våra menyer har en historisk touch och vi får in historien där du minst anar det.

Image module
Minnesstund

Vi genomför minnesstunder i Skansen Kronans vackra lokaler.  I enskildhet och lugn på Göteborg mest framstående symbol har vi flertalet paketringar att erbjuda. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

*

*

*

*

Reload Captcha