Julbord 2017

J U L E N

Julen på Skansen Kronan är pittoresk och genuin. Vi tummar inte på våra traditioner vare sig det gäller dekoration eller smakupplevelser. Vi erbjuder det traditionella julbordet i vår dramatiska kanonsal och ni sitter vid återvunna oljefatsbord. Vi serverar även julluncher och nytt för i år är att vi även har julfrukost vissa utvalda december mornar. Se prislista längre ner.

P A K E T

Önskar ni sitta helt avskilt – har ni i år möjlighet att abonnera hela andra artilleri våningen för er själva. Ni kan också abonnera Erik Dahlberg källare för er som söker extra avskildhet -en kasematt där inte många tidigare varit.

PRISLISTA

Vi serverar traditionellt julbord kvällstid – och jullunch dagtid. Nytt för i år är även vår mysiga julfrukost. Se dagar och priser här.

JULAKTIVITETER

Ibland vill man piffa till det lite extra och göra en trevlig aktivitet i samband med julbordet. Vi har plockat fram några uppskattade aktiviteter att välja mellan.

REFERENSER

Några av våra tidigare gäster som njutit av vårt traditionella julbord inkluderar företag som Volvo, SAAB, Midroc Electro, Sahlgrenska Sjukhuset, Vinge Advokatbyrå, Skanska, Bengt Dahlgren, Lindex med många flera.